• 2310 45 60 73
    Ανατολική Θεσ/νίκη
  • 2310 69 25 25
    Δυτική Θεσ/νίκη
  • 23710 52 444
    Νομός Χαλκιδικής
Find us

Xarkas Heating Oil Services Since 1953″

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατ’ οίκον, ζεσταίνουμε τον κόσμο ΦΘΗΝΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ πάνω από 60 χρόνια τώρα. Το αυξανόμενο πελατολόγιο μας παρ’ όλες τις δυσκολίες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως θα έχετε καθαρό ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στον αγαπημένο σας χώρο, με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς και στην ώρα του!

Τιμή σήμερα Θεσσαλονίκη:
1,270€/lt  >  1000lt και άνω.
1,280€/lt   >  500lt έως 999lt.
1,290€/lt  <  499lt και κάτω*
(*Ελάχιστη ποσότητα 200lt)

Διάθεση από τον Οκτώβριο 2024.


【EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ BONUS OFFERS ΕΔΩ】

NEW! Μαθέ περισσότερα για την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία “EASY HEAT” ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλετε πετρέλαιο θέρμανσης. Πατήστε εδώ!

 

easy heat


【ΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ?】

✅ Βοηθάμε να ζεσταθείτε περισσότερο! Παρέχουμε 3 διαφορετικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στην τιμή, που μεγαλώνουν ανάλογα με τη ποσότητα αγοράς. Διατηρούμε ΜΟΝΙΜΑ την χαμηλότερη δυνατή τιμή ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!

✅ Με αγορές άνω των 1000lit έκτος από την έκπτωση σας φέρνουμε ΔΩΡΟ με την παράδοση “ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΥΣΗΣ” 1ός Λίτρου συσκευασμένο με ISO9001” και με αντιπαγωτική δράση, αξίας 20euro.

✅ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ σου; Ναι! Ενημέρωσε μας αν έχεις βρει καλύτερη τιμή και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ίδια και ακόμα καλύτερη!

【ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ “ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ !】

sakis me gourouni

ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες καθημερινά! Προσανατολισμός και καθοδήγηση για την διαδικασία ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ θέρμανσης. Άμεση καταχώριση στοιχειών στο κράτος εντός 24ρων! Ώστε να το πάρετε σίγουρα.

✅ Φορητά ασύρματα POS σε όλα μας τα Βυτία για την ευκολότερη πληρωμή με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Συμβεβλημένοι με το πρόγραμμα: €επιστροφή Eurobank.

✅ Φροντίζουμε όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση των οχημάτων μας, αλλά περισσότερο αυτό που μετράει για εσάς! Το ΚΑΘΑΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ των δεξαμενών στα βυτία μας. Έτσι είστε ήσυχοι πως ο καυστήρας σας θα αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.


【ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΑΤΛΑΣ TV” Watch now YouTube ▶️ VIDEO

Το “ΑΤΛΑΣ TV” Έκανε αφιέρωμα στην θέρμανση και μετά από δική του έρευνα έκρινε ότι! Είμαστε από τα κορυφαία πρατήρια καυσίμων σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική αλλά και από τους πιο κάλους προμηθευτές πετρελαίου θέρμανσης κατ’ οίκον και έτσι βρέθηκε σε ένα από τα πρατήρια μας.

Δώσαμε τρόπους στο ΠΩΣ⁉ μπορεί να κάνει οικονομία και σωστή χρήση ο καταναλωτής αλλά μας έδωσε και την ευκαιρία να πούμε δυο λόγια για εμάς, όπως και να αναφέρουμε τις προσφορές μας!


ℹ️ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2023/2024: Bήμα-Βήμα η υποβολή της αίτησης για το επίδομα!

ΦΕΚ Β’6238/30-10-2023 – Χορήγηση επιδόματος θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 και καθορισμός του ύψους, των δικαιούχων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χορήγησης αυτού


【ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ GOOGLE:】
 
Alexandros G ⭐⭐⭐⭐⭐
” Είναι η πρώτη φορά που βάζω πετρέλαιο θέρμανσης από το συγκεκριμένο πρατήριο και έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Αμεσότητα στο χρόνο , φιλική εξυπηρέτηση των παιδιών της διανομής και το πιο βασικό αξιοπιστία ! Τυγχάνει να έχω μετρητή και διαπίστωσα πως τα λίτρα που ζήτησα μπήκαν με ακρίβεια ! “
Filippos z ⭐⭐⭐⭐⭐
” Μέχρι στιγμής το πιο τίμιο και άξιο βενζινάδικο με πεντακάθαρη και σε κανονική τιμή βενζίνη σε σχέση με άλλα επώνυμα που είναι ακριβότερα αλλά και νοθευμένα. Μακάρι να μείνει έτσι και να γεμίσει ο τόπος παντού με εσάς. “
Lorack Canyon ⭐⭐⭐⭐⭐
” Παιδιά είναι δοκιμασμένο! 1000αράκι πικάντο με όποια άλλη εταιρεία έβαζα απλή βενζίνη δεν τραβούσε σε μια συγκεκριμένη ανηφόρα όπως τραβάει η απλή του Χάρκα! Τουλάχιστον 5-10% πιο αποδοτικό. Ελπίζω μόνο να μη θυσιάσει ποτέ τη ποιότητα του! “
Xristina Vasileiadou ⭐⭐⭐⭐⭐
” Άψογοι στην παράδοση Πετρελαίου! Και πολύ ευγενικά τα παιδιά στα πρατήριά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!! “
Mimi Pap ⭐⭐⭐⭐⭐
” Πολύ καλή ποιότητα καυσίμου, σε σχέση με την τιμή της! Όσοι διστάζουν να έρθουν επειδή την βλέπουν χαμηλή, απλά χάνουν! “

 


 

 

 

 

Καλέστε μας για πρόσφορα!
☎️ 2310 45 60 73 Ανατολική Θεσσαλονίκη
☎️ 2310 69 25 25 Δυτική Θεσσαλονίκη
☎️ 2371 05 24 44 Νομός Χαλκιδικής